Sharing Food

We always bet on conviviality by suggesting dishes to share.

These evolve according to the products of terroir, seasons and the mood of the chef…

Balance between raw and cooked, small pleasures to share or not, it is an invitation to inlay you, have a drink and skim through all our plates until closing. A first, a second, a third … until you’re no more hungry!

If you want to stay classic, we will offer you for example a plate of ham Iberico, a board of rare cheeses or sardines vintage, a board of traditional products like that of Christian Favre’s and his cured Mont Charvin, boards still to share with friends or to enjoy solo, during the lunch’s time, aperitif or dinner.

Always gourmet, these boards can also surprise as the “Salmon gravelax way”, the “Burgers of poultry with tarragon”, the “Tataki of marinated beef”, the “Shiitake Toast”, the “Parmentier beef”, the ” Lamb kefta “,…

Opening hours & locations

Prenez rendez-vous avec l’un des membres de notre équipe Gosiers

Vous hésitez sur un vin ?

Vous souhaitez avoir des conseils sur des vins de notre gamme ?

Vous souhaitez sortir des sentiers battus ?

Vous souhaitez constituer une cave ?

Vous souhaitez faire des cadeaux, cadeaux d’affaire ?

Vous êtes un professionnel ?

 

Comment ça marche ?

Envoyez-nous un mail ou faites-nous parvenir votre numéro de téléphone en mentionnant le moment idéal pour vous joindre.

Un des membres de notre équipe Gosiers vous contactera

Vous serez livré des vins que vous aimez

Ce site utilise des cookies pour garantir une expérience utilisateur optimale