Sharing Food

Wat de keuken betreft staat convivialiteit voorop door het delen van hapjes.

Deze varieren volgens het seizoen, typische streekgerechten en het humeur van de chef… Evenwicht tussen rauw en bereid, kleine genoegens al dan niet te delen, als het ware een uitnodiging om nog een glas te drinken en al onze gerechten te proeven tot sluitingstijd, Een twee drie tot de honger geweken is.

Indien u eerder klassiek verkiest bieden we u een iberico jamon selectie, een kaasbord, millesime sardienen, ambachtsprodukten zoals deze van Christian Favre en zijn delicatessen van de Mont Charvin, dit alles te delen met vrienden of als individueel gerecht zowel tijdens de lunch, aperitief of avondeten.

Voor fijnproevers is er ook zalmgravelax, kipburgers met dragon, tataki van gemarineerd rundsvlees, shitake toast, rundsvlees parmentier, kefta van lam…

Openingsuren & locaties

Prenez rendez-vous avec l’un des membres de notre équipe Gosiers

Vous hésitez sur un vin ?

Vous souhaitez avoir des conseils sur des vins de notre gamme ?

Vous souhaitez sortir des sentiers battus ?

Vous souhaitez constituer une cave ?

Vous souhaitez faire des cadeaux, cadeaux d’affaire ?

Vous êtes un professionnel ?

 

Comment ça marche ?

Envoyez-nous un mail ou faites-nous parvenir votre numéro de téléphone en mentionnant le moment idéal pour vous joindre.

Un des membres de notre équipe Gosiers vous contactera

Vous serez livré des vins que vous aimez

Ce site utilise des cookies pour garantir une expérience utilisateur optimale