Boek een Evenement

Wijnproeverij 05 Februari – Domaine Roda

Februari
20€

Wanneer? 5 februari 2019 om 19.30 uur

Waar? Winery Bosvoorde (Trois Tilleuls Straat, 1 – 1170 Bosvoorde)

Hoe? We nodigen je uit voor een speciale avond in het bijzijn van Arancha Busnadiego, de exportmanager van het Roda-huis.

Roda is een van de stergebieden van Rioja. Het katalyseert alleen de grote beweging van vernieuwing die in de vroege jaren 90 in dit beroemde wijngebied naar voren is gekomen.

Tijdens deze avond zullen we de jongste zoon van het landgoed, “Sela”, voorstellen uit jongere wijnstokken. De Cuvée Roda, een duurdere wijn geproduceerd uit Tempranillo maar ook uit Grenache en Graciano. En tot slot, het vlaggenschip van het huis, de wijn Roda I – een wijn van de hoeveelheid die varieert met de wijnoogst, omdat het concept is om de essentie van Tempranillo vangen en zorgen voor de wijn een groot bewaarpotentieel. Niet te corimbo en corimbo 1, 2 wijnen uit een klein project door het team van Roda (Bodega ‘La Horra’) ontwikkeld in een andere grote naam van Spanje al even beroemde Ribera del Duero noemen.

Prijs? 20 € / persoon – Inclusief entertainment, proeverij van 5 wijnen en wat vleeswaren.

Reservering: Let op, plaatsen zijn beperkt. Reservering per mail (michel@winery.be). Uw inschrijving zal worden beschouwd na ontvangst van de betaling op het volgende rekeningnummer: BE12 0689 0665 5892 (communicatie: Dégustation 05 février)

Meer informatie: michel@winery.be